Afbeelding
Foto: Rene Hendriks

Bijzondere themafilmmiddag bij KBO Beek

Algemeen

Foto: Rene Hendriks

BEEK - Een bijzondere film was er te zien donderdag 14 september tijdens de KBO Beek. Onze themamiddag liet u genieten van Moskou, Sint Petersburg en de Gouden Ring van de Oeral, een toeristische route ten noordoosten van Moskou met steden waar wij nu niet direct iedere dag van lezen maar door de film te bekijken zeker de moeite waard zijn geworden om er met een ander oog naar te kijken en eventueel te zijner tijd te gaan bezoeken.

De film werd deskundig begeleid door Jan Driessen, die een bijzondere naam heeft opgebouwd door zijn vele reizen en dan ook een graag geziene gast is bij vele verenigingen en organisaties. "Wij waanden ons echt in Rusland en in de rijkdom van deze steden, op deze middag."

Ook ditmaal was hotel 't Spijker the place to be, waar onze vele gasten natuurlijk ontvangen werden met een kopje koffie of thee en in de pauze werden zij vanzelfsprekend ook niet vergeten. Een compliment werd er gegeven aan de aanwezigen. De organisator vertelde dat het tijdens zijn aanwezigheid bij de KBO Beek nog nooit zo stil was geweest tijdens een KBO Beek themamiddag. Alle dank was er voor de familie Driessen, die dan ook nog graag volgend jaar terugkomt om een ander deel van de wereld te belichten.
Kortom: weer een middag de KBO Beek waardig, iets wat een ieder zeker ook graag had willen meemaken. "Dat kan, want de gezellige KBO Beek is er ook voor u, met 20 euro per kalender jaar kunt u ook alles met ons mee. Nu speciaal voor u 30 euro tot 1 januari 2019", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, die graag alle uitleg geeft.

Uitgelicht

Digitale krant