Logo gemeentenieuwsonline.nl

Narrow Escape in de Waard van Kekerdom

KEKERDOM - "Een sterke geur van bier en tabak vult de atmosfeer. Een laag plafond, duisternis in de zaal, op het podium zingt een pianist met gebroken stem de blues. De drummer vuurt slagen als kanonschoten af op het publiek, de saxofonist scheurt er gierend doorheen..."

Op zondagmiddag 15 oktober treedt de fantastische band Narrow Escape, bestaande uit niemand minder dan Clemens van der Ven (piano, zang), Carl van Hal (drums, zang) en Niels van Hoorn (saxen en dubbele saxen), op in de Waard van Kekerdom in Kekerdom. Om 17:00 uur zullen zij beginnen, de entree bedraagt vijf euro.

Door de rauwe klanken en opzwepende ritmes van de Rythm and Blues brengt deze band je in vervoering. Niet voor niks staat Narrow Escape erom bekend zalen en cafés volledig plat te spelen, optredens waarbij Clemens de piano bespeelt in allerlei posities en Niels twee saxofoons tegelijkertijd.

Onder het genot van de muziek van deze geweldige band belooft het een onvergetelijke zondagmiddag te worden. We hopen jullie allen te zien!

reageer als eerste
Meer berichten