Logo gemeentenieuwsonline.nl

Eerste thuiswedstrijd dames Switch '87

MILLINGEN - Het volleybalseizoen is weer begonnen. Zaterdag 14 oktober staat de eerste thuiswedstrijd op het programma in de vertrouwde sporthal De Duffelt. De dames hebben er zin in om weer voor eigen publiek te spelen. Afgelopen donderdag was de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Arvevo D1 uit Arnhem. Helaas werd deze wedstrijd nipt verloren met 1-3.

In het team zijn een tweetal wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. We hebben afscheid genomen van Eva van de Laak en Susan Keukens. Gelukkig hebben we in Niké Jurrius (vorig seizoen dames 2) en Bo Bosveld (overgekomen van Ikaros) prima vervangers gevonden. Beide speelsters hebben tijdens de voorbereiding laten zien prima in het team te passen. Daarnaast is Bo weer terug na haar zwangerschap. Het streven is dan ook om het komende seizoen weer in de top van de promotieklasse mee te draaien.

De tegenstander aanstaande zaterdag is het eerste damesteam van Renswouw uit Renswoude. Ook vorig seizoen kwamen we Renswouw in de competitie tegen. De eerste wedstrijd werd eenvoudig met 0-4 gewonnen, de thuiswedstrijd werd nipt verloren met 2-3. Het duel begint om 16:30 uur en de entree is gratis.

reageer als eerste
Meer berichten