Afbeelding

Loop de N70 route met Nordic Walk Vereniging Groesbeek

Algemeen

REGIO - De N70 is een populaire wandelroute. Deze unieke wandeling voert je over acht 'bergen' met fraaie namen zoals de Boterberg en Sterrenberg. Ook wandel je onderweg door bossen en biedt het heuvelachtige landschap prachtige vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap.

De N70 maakt iedere wandelaar enthousiast. De totale route is circa 16 kilometer lang maar je kunt ook een deel van de route lopen. Stevige schoenen met profielzool zijn onontbeerlijk.

Nordic Walk Vereniging Groesbeek organiseert deze tocht voor de 12-de keer voor leden en niet-leden. Je kunt ook meelopen zonder poles op zaterdag 28 oktober om 9.45 uur vanaf restaurant Tante Koosje, Berg en Dalseweg 359 Nijmegen. De kosten zijn 3,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden. Graag gepast betalen op de dag zelf.

Inschrijven kan tot en met 26 oktober per e-mail: sjverriet@upcmail.nl of telefonisch 024 6632040 / 06 10332892

Er is een gratis koffiestop bij hotel-café Sous Les Eglises in Beek en een pannenkoekenstop bij pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg in Berg en Dal, voor eigen rekening. Het is ook mogelijk alleen het eerste gedeelte van de tocht te lopen tot aan het pannenkoekenrestaurant.

Uitgelicht

Digitale krant