Afbeelding

‘Een indiaan in huis’, een herkenbare voorstelling over autisme

Algemeen

REGIO - Indigo organiseert samen met het Sociaal Team Millingen aan de Rijn, Kerkerdom en Leuth en Forte Welzijn, de voorstelling ‘Een indiaan in huis’ van theatergroep Bint in Millingen. Een herkenbare en ontroerende voorstelling over autisme en de impact ervan op de nabije omgeving.

In ‘Een indiaan in huis’ staat Casper centraal. Casper weet alles van Indianen en het liefst ordent hij elke dag de veertjes van zijn indianentooi. In de wereld van de Indianen is alles overzichtelijk. Maar voor zijn ouders is deze indianenwereld soms lastig. Hoe is het om een indiaan in huis te hebben?

De voorstelling is speciaal bedoeld voor mensen die te maken hebben met autisme (ouders, familie, hulpverleners, leerkrachten) uit de gemeente Berg en Dal. Op basis van verhalen en ervaringen van ouders is deze voorstelling tot stand gekomen.


De voorstelling is op donderdag 16 november in basisschool Sint-Martinusschool, Chopinstraat 2 in Millingen. De voorstelling begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. In verband met het klaarzetten van de zaal, is reserveren gewenst! U kunt zich aanmelden bij Indigo via 026 3124483 of info@indigogelderland.nl. Kijk voor meer informatie op www.indigo.nl.


De kosten voor de voorstelling zijn twee euro (te voldoen op de voorstellingsavond). De voorstelling is gratis voor kinderen (12+) en mensen met een minimum inkomen. Indien u een vrijkaart heeft ontvangen is de voorstelling ook gratis te bezoeken.

Uitgelicht

Digitale krant