Groesbeekse Boys verliest in tweede helft

Groesbeekse Boys verliest

BREEDEWEG - De thuiswedstrijd van Groesbeekse Boys tegen Trekvogels ging gedurende de eerste helft gelijk op. Op slag van rust opende Groesbeekse boys de score waardoor het met een 1-0 voorsprong ging rusten. In de tweede helft verloor het team uit de Breedeweg grip op de onderlinge strijd. De gasten uit Nijmegen wisten uiteindelijk met 1-4 overwinning naar Nijmegen terug te keren.

Op slag van het rustsignaal werden de eerste grote doelkansen gecreëerd. Een direct genomen vrije trap van Trekvogels aanvoerder Brian Janssen krulde rakelings over de kruising. Aan de andere kant werd Dave Kleijnen in het strafschopgebied gevloerd waarna hij de toegekende penalty zelf wist te benutten. Bradley van Haaren kopte daarop rakelings naast het doel van Groesbeekse Boys goalie Jeffrey Hoogenbosch.

Direct na de thee zorgde het slecht Groesbeeks verdedigen ervoor dat Bah Alagie een goede Nijmeegse aanval af kon ronden. Daarna was het Sander Geerts en Tom Buiting die de stand op 1-3 brachten. Nadat Sander Bisseling het veld met een blessure had verlaten moest het team met tien spelers verder. Toch wist het twee grote kansen te creëren via Bram de Bruin kopte en Ron Bruijsten. Uiteindelijk tekende Koen Lensen voor de 1-4 eindstand.

Groesbeekse Boys is deze competitie slecht begonnen. Uit vier wedstrijden werd slechts één punt behaald waardoor het op een gedeelde laatste plaats staat. Zondag 22 oktober heeft Groesbeekse Boys de kans om zich te revancheren van deze competitieopening. Blauw Wit uit Nijmegen komt dan op bezoek. De wedstrijd op sportpark Breedeweg begint om 14.00 uur.