Rood Wit laat punten liggen

Algemeen

Rood Wit

laat punten liggen

GROESBEEK - In Haalderen heeft Rood Wit afgelopen zondag verzuimd om punten te pakken. De ploeg verloor de wedstrijd van HAVO met 3-2.

De Rood Witten begonnen de wedstrijd sterk en kregen al meteen een paar goede kansen Rood Wit. In de 9e minuut leverde de inzet van HAVO een goede aanval op die door de verdediging van Rood Wit niet goed kon worden verwerkt. Alleen voor de keeper verzuimde de snelle aanvaller niet en bracht de 1-0 op het scorebord. In de 30e minuut werd het zelfs 2-0. Zwak verdedigen van het middenveld en de verdediging van Rood Wit bood HAVO een pracht kans om de voorsprong uit te breiden Na de rust kwamen de Rood Witten wel wat beter uit de kleedkamer en kregen weer beter grip op het spel van de gastheren van HAVO. In de 75e minuut werd Omar Najjari in de 16 onderuit gehaald en dat leverde een 11 meter op, die door Wesley Klomp werd ingeschoten, 2-1. De ploeg kreeg weer hoop en zette een goed offensief in. Toch kwam de ploeg er niet meer aan te pas. In de 83e minuut kreeg de ploeg uit Haalderen zelfs nog een strafschop voor het vasthouden aan een shirtje. Daarmee werd de voorsprong weer groter, 3-1. In de 85e minuut kreeg Bas Thijssen de bal weer goed aangespeeld en kopte bij de tweede paal de aansluitingstreffer weer in, 3-2. Even leek het er op dat de gelijkmaker nog gemaakt zou kunnen worden. Toch lukte dat ondanks de vijf minuten blessuretijd niet meer en moest de ploeg met lege handen naar huis.