Afbeelding

21 & 22 oktober officiële opening Concept Fabriek in Groesbeek

Zakelijk Zaken Nieuws

GROESBEEK - Na 15 jaar de Vasim en 1 jaar de Honig Nijmegen heb ik Miquel Penso samen met mijn vriendin Marion van der Eem een Concept Fabriek geopend op de Industrieweg 18 in Groesbeek.

Chief Cars:

Tijdens deze open dagen zijn tal van creatieve en ambachtelijke werken te zien die door Marion en Miquel zijn ontworpen en vervaardigd of nog in aanbouw om afgemaakt te worden. Hierbij moet je denken aan 11 Amerikaanse klassiekers uit de jaren 50 & 60 die worden omgebouwd tot showcars .

Tijdens de open dagen laten we de bezoekers zien hoe dat bij ons in zijn werk gaat.

Zowel het exterieur als interieur wordt aan alle kanten belicht.

Van roestvrij maken tot spuit klaarmaken van de klassieker, customizen van de auto's, inbouwen van volledig handgemaakte interieurs en perfect klinkende audio systemen.

Bohemian Treasures:

Daarnaast is er een zeer bijzondere Ibiza lifestyle shop genaamd Bohemian treasures.

Hier vind je oude meubels die een nieuw jasje hebben gekregen, prachtige handgemaakte tassen, wikkel rokken en stroken rokken, sjaals, gehaakte tops en tafel kleedjes oorbellen, sieraden, kwastjes en nog veel meer mooie items ontworpen en of gefabriceerd door Marion.

Zowel van binnen als van buiten is deze concept fabriek bijzonder mooi ingericht. Er staan diverse totempalen op het terrein omringt door mooie planten en USA klassiekers.

Iedereen is van harte welkom op onze open dagen voor een kop koffie of thee om van al dit moois te genieten.

Meer informatie vind je op onze websites of op Facebook.

www.bohemiantreasures.nl

www.chiefcars.nl

Uitgelicht

Digitale krant