Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Kaaswinkel van Sebilla voortaan De Kaaspunt Sebilla

Zakelijk Zaken Nieuws

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK -Sinds 9 oktober heeft Sebilla haar eigen kaaswinkel onder de naam 'De Kaaspunt Sebilla'. De organisatie van De Kaasspecialist heeft haar onderneming verkocht en Sebilla is niet in zee is gegaan met de nieuwe eigenaar. Nu gaat ze als zelfstandige onderneming door en op eigen benen verder.


"De naam is anders, de verpakkingen zien er anders uit, maar we blijven voor het overgrote deel dezelfde producten en meer aanbieden. We hopen zelfs dat we de prijzen van sommige producten kunnen verlagen." In plaats van één leverancier kan ze nu bij meerdere leveranciers afnemen en zo het assortiment nog verder verbeteren en verbreden. Er is nu meer vrijheid voor keuzes wat uiteindelijk ook de klant ten goede kan komen. Er zal een en ander veranderen, zoals naam, kleding, assortiment, maar de kwaliteit blijft voorop staan.

Er zijn nu mogelijkheden om het assortiment uit te breiden. Nu al komt er meer keus in Nederlandse en buitenlandse kazen. En ook de delicatessen worden onder de loep genomen. De vleeswaren zijn inmiddels ook uitgebreid. Een gewaardeerd product aangezien er geen slager in Groesbeek is. Alles vers gesneden en van bijzonder goede kwaliteit.

Op de vraag hoe kom je nu aan de naam 'De Kaaspunt Sebilla' laat Sebilla weten: "De Kaaspunt is de plaats waar men elkaar regelmatig treft en de punt kaas die wij als team voor de klanten afsnijden. Uiteraard blijven we met liefde en plezier iedereen van advies voorzien. Het is mooi werk om tussen de klanten te staan en je de kennis kunt delen. Als mensen daarvoor terugkomen geeft dat enorm veel voldoening. Daarom krijgen alle klanten bij 'De Kaaspunt Sebilla' een kleine attentie om zo al vertrouwd te raken met de nieuwe naam.

Uitgelicht

Digitale krant