Afbeelding

Speurneuzentocht

Algemeen

REGIO - Waar zijn de dieren geweest en hoe zie je dat? Ga op woensdag 22 november met ons mee op een spannende speurtocht langs de Waal en ontdek het!

In natuurgebied de Stadswaard gaan we op zoek naar eet-, loop- en jaagsporen en proberen we erachter te komen welke dieren het zijn geweest. We hopen veren, haren en pootafdrukken te vinden en de dieren te spotten. Een avontuurlijke speurtocht voor kinderen van 4 tot 9 jaar en hun ouders!

De tocht begint om 14.30 uur bij de wandelbrug Ooypoort bij het Meertje / de Kaaij aan het begin van de Stadswaard. Het wandeltempo is laag en wandelschoenen zijn hard nodig in verband met de struinpaden en strandjes die we bezoeken. We sluiten af met een speurverhaal en een kopje chocomel. Om 17.00 uur zijn we weer terug bij de wandelbrug. Deelname kost 3,00 euro. Schrijf je vooraf in bij De Bastei, telefoon 024 3297070 of via info@debastei.nl.

Onder de naam WaalWoeMi organiseren De Bastei, Dijkmagazijn Beuningen en Bezoekerscentrum De Grote Rivieren het hele jaar door buitenactiviteiten in het rivierengebied in en rond Nijmegen voor kinderen en jongeren. Meer informatie staat op www.debastei.nl.

Uitgelicht

Digitale krant