Logo gemeentenieuwsonline.nl

Opening duurzaamheidswinkel Enverion in Millingen aan de Rijn

MILLINGEN - Op vrijdag 1 december heeft wethouder Erik Weijers om 10.30 uur de Enverion pop-up store (een tijdelijke winkel) naast de Albert Heijn in Millingen aan de Rijn (Heerbaan 99) geopend. In deze pop-upstore is alle informatie te vinden over energie besparen en verduurzamen.

Een duurzame woning bespaart geld. Enverion adviseert welke energiebesparende maatregelen het meest opleveren. Een overzicht van investeringskosten en het bedrag dat daarmee bespaard wordt, geeft direct duidelijkheid.
Op de ochtend van de opening worden op de parkeerplaats voor de Albert Heijn flyers uitgedeeld. Op elke flyer staat een uniek nummer. Met dit nummer is een woningenergiescan van 350 euro te winnen. Ook is er kans op één van de vier gratis energiebespaarboxen. In deze box van 45 euro zit onder meer een ledlamp, een ecosaver nachtlampje en een waterbespaarder.

De pop-upstore is geopend op dinsdag en vrijdag van 13.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De winkel blijft tot februari open in Millingen, daarna verhuist de winkel naar Beek. Ook het Loket Duurzaam Wonen Plus zit vanaf 1 december in de pop-up store. Het loket is elke dinsdagmiddag geopend van 13.30 tot 17.00 uur. Meer informatie over Enverion staat op http://enverion.nl.

reageer als eerste
Meer berichten