Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

Drukbezochte cd-presentatieavond Helen Liebers

Foto: Peter Hendriks

GROESBEEK - Zaterdagavond 2 december werd in café De Post het nieuwe cd-album van de Groesbeekse zangeres Helen Liebers gepresenteerd.

Vele liefhebbers van het Nederlandse lied uit het gehele land vonden hun weg naar Groesbeek om deze gezellige avond bij te wonen. Presentator Theo Gerrits overhandigde het eerste exemplaar aan Helen die er zichtbaar blij mee was. Aanwezig was ook het bestuur van de plaatselijke Zonnebloem om hun dank te betuigen aan Helen voor de donatie aan deze vrijwilligersvereniging.

Hoogtepunt van de avond waren, naast de liedjes die Helen ten gehore bracht, de bijdrage van Theo Peters (Bruuns) in duet met Helen 'Samen zijn, maar toch alleen' en het lied 'Laat me niet meer zo alleen' dat Helen met haar overleden vader heeft opgenomen. Op een groot scherm kon men het lied middels een prachtige videoclip bewonderen. Het optreden van Helen met liedjes van haar nieuwe album werd afgewisseld met optredens van diverse artiesten.

De cd kost 9,90 euro en is in Groesbeek te koop bij Tankstation Oomen en de Bruna. De opbrengst van de verkoop van deze twee verkoopplaatsen komt geheel ten goede aan de Groesbeekse Zonnebloem. De cd is ook te beluisteren en te downloaden bij de bekende downloads portals zoals Spotify, I-tunes.

reageer als eerste
Meer berichten