Afbeelding
Foto: P.P van Beekum

Winterconcerten met gedichten in Groesbeek

Algemeen

Foto: P.P van Beekum

GROESBEEK - Op 26 december organiseert hoboïste Lidia van der Vegt een seizoenconcert in de Historische Kerk in Groesbeek. Het programma - dat Lidia deze keer de thematische titel 'Aarde & Waarde' heeft meegegeven - bestaat uit drie verschillende miniconcerten van een half uur, waarin muziek afgewisseld met poëzie een warme wintersfeer oproepen.

In de pauzes kunt u genieten van warme wijn en kerstbrood. Deze winter is 'The Charles Men' uitgenodigd: Vier ervaren mannelijke zangers, Emiel Hoefnagel, John Woudt, Karel Barten en Peter-Paul van Beekum. Met harmonische schoonheid en gepolijste klanken zingen zij een mooi programma. Zij laten diverse diverse stijlen muziek horen en daarbij een aantal prachtige kerstliederen.

Aan de muur zijn er schilderijen te bezichtigen van Karin Elfrink. De gedichten worden voorgedragen door Irma Bogers en Henk Barendregt. Harry Janssen maakt weer prachtige creaties van winterbloemen uit de vrije natuur. De miniconcerten beginnen 14.15, 15.15 en 16.15 uur. De deur is ruim een kwartier voor aanvang open. Entree bij binnenkomst is 12,50 euro. Bezoekers voor alleen het laatste concert betalen 7,50 euro. Entree kinderen: 2,50 euro. (Entree kan ook in iedere pauze) De historische protestantse kerk staat aan de Kerkstraat 18 inGroesbeek. Reserveren is mogelijk en aan te raden in verband met de verwachte toeloop. Mail daarvoor naar: lidiafrancis@yahoo.com. Meer informatie staat op www.lidiafrancis.nl.

Uitgelicht

Digitale krant