Floris Kolvenbach
Floris Kolvenbach

Tijdreiziger in Kulturhus Beek

Algemeen

BEEK - Op maandag 18 december neemt Floris Kolvenbach de bezoeker mee in de tijd vanaf de seventies tot nu. Hij presenteert door hem geschreven muziek via filmpjes en clips van de seventies tot nu, en vult deze aan met zijn verhalen. In Kulturhus Beek, aanvang 19.30 uur.

Floris Kolvenbach woont sinds zeven jaar in Ubbergen en was de frontman van de legendarische band The Dream. Zij stonden in 1970 op het eerste Pinkpop, Kralingen, Bilzen en Tiel (de bakermat van deze band). Zij deelden podia met onder andere Fleetwood Mac, Humble Pie, David Bowie, Steppenwolf, The Pretty Things, Cat Stevens, Black Sabbath, Dr. John en toerden met Pink Floyd.

Onlangs kwam een prachtig geïllustreerd boek ‘Tijdreiziger’ over zijn leven uit, geschreven door dj en muziekverzamelaar Albert Wammes. Floris voegde hieraan twee cd’s toe: ‘20th Century Music’ met niet eerder uitgebracht materiaal en ‘The Screen’ met achttien nieuwe songs.

Op www.thedream.info stat meer informatie over het project ‘Tijdreiziger’. Het boek met cd’s zal maandag 18 december in het Kulturhus te koop zijn voor dertig euro. Dan kan men het ook laten signeren. Entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Uitgelicht

Digitale krant