Sterke overwinning voor de dames van Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK - Afgelopen zondagmiddag stond de thuiswedstrijd voor de dames van Groesbeeks Glorie tegen DOS’80/Olympia’89 uit Heesch op het programma. De Groesbeekse dames openden de score, waarop de tegenpartij meteen een antwoord had.

Toch wisten de dames vrij snel uit te lopen naar een voorsprong en hielden deze ook de hele eerste helft vast. Wat resulteerde in een ruststand van 15-9 in het voordeel van Groesbeeks Glorie. In de tweede helft begonnen de dames uit Groesbeek weer sterk. De verdediging stond goed. Groesbeek wist meerdere keren de aanval goed uit te spelen en tot scoren te komen. De dames uit Heesch wisten terug te komen en maakten het verschil kleiner tot vier doelpunten. Gelukkig wisten de dames uit Groesbeek zich te herpakken. Wederom lieten de dames mooi spel zien. Ze speelden een aantal keer de aanval goed uit en wachtten de kansen af. Naast het goede samenspel in de aanval stond de keeper, Roos Peters, ook zeker haar mannetje. De Groesbeekse dames bewaarden de rust en konden zo de voorsprong behouden. Dit resulteerde in een sterke en goede team overwinning voor Groesbeeks Glorie met als eindstand 29-23. De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 17 december uit tegen Heerle dames 2 in Heerle.