Afbeelding

Oproep collectanten

Algemeen

GROESBEEK - Collecteer mee voor de Hersenstichting. Van 29 januari tot 3 februari wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten.

De Hersenstichting zet zich in voor al die mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.

"Daarom vragen wij uw hulp tijdens de collecteweek in Groesbeek. U kunt zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur u wilt lopen. Wat u ook doet, u helpt uw medemens ermee. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite voor een groot effect. U kunt u opgeven bij de collecte-organisator Thea Teunissen, 06 51295803 of bij Karin Füssenich-Veldhuis, 024 3976258, of via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070 3604816 of via www.hersenstichting.nl.

Uitgelicht

Digitale krant