Afbeelding
Foto: Joop Verstraaten

Sfeervolle kerstmarkt rondom De Kringloop Groesbeek

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Op zondag 17 december wordt voor de tweede maal een sfeervolle kerstmarkt gehouden rondom De Kringloop aan de Industrieweg in Groesbeek. Dit jaar staat de kerstmarkt in het teken van de Voedselbank.

Naast de grote verwarmde tent waar in totaal zestien Groesbeekse artiesten een optreden verzorgen, gaat een 15-tal standhouders de kerstartikelen aan de man gaan brengen. Ook is er ruimschoots aan de inwendige mens gedacht. De volgende artiesten hebben hun medewerking al toegezegd: Helen Liebers, Arno Arts, Marcel van Kempen, Hans Weijers, Cadeau,Perry Stekhuizen, Willy Claus, Arjan Thijs, zanger Marco, Gerrie Liebers, Angela Theunisen, John Liefieus, accordeongroep Con Amore, Jan Meijers, Cor Kersten, Leo de Kraay, Theetje Bruuns, Jan Gerritsen en Theo van Blitz, die tevens de presentatie van het artiestenprogramma op zich heeft genomen.

Feest-dj Mark zal voor de muzikale ondersteuning zorgdragen tijdens de korte pauzes. Organisator André Brouwer gaat van de kerstmarkt bij De Kringloop Michael een jaarlijkse traditie maken. Ook De Kringloop is op die dag open. Bezoekers kennis kunnen maken met de grote sortering kerstartikelen. De kerstmarkt wordt om 10.00 uur geopend en duurt tot 16.00 uur. Het muzikale programma begint om 11.00 uur. Rond 14.00 uur zal André Brouwer een flinke donatie doen aan de 75 gezinnen, die gebruik maken van de voedselbank en al een kerstboom hebben ontvangen. De toegang tot de kerstmarkt is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant