Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Theo Kersten
Foto: Theo Kersten

Nieuwjaarsreceptie fanfare Wilhelmina

Foto: Theo Kersten

GROESBEEK - Op zaterdagmiddag 6 januari vond de drukbezochte nieuwjaarsreceptie bij fanfare Wilhelmina plaats. Natuurlijk was er muziek! Zo liet het opleidingsorkest en de junior percussion groep (JPG) van zich horen.

Zoals gebruikelijk werden ook de jubilarissen gehuldigd. Jan Klösters werd gehuldigd vanwege 50 jaar lidmaatschap. Trudy Rikken, Theo Weijers, Gerda Rieken en Koos Coenen zijn alweer 40 jaar lid. Jos Roelofs en Wim Eemers zijn beiden 25 jaar lid. Annie Zwitserloot werd vanwege haar 12,5 jarig lidmaatschap gehuldigd, en de jeugdleden Mart Roelofs en Britt Kuijpers werden vanwege het 5 jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet.

Traditiegetrouw werd tijdens de nieuwjaarsreceptie ook De Wilhelminapluim uitgereikt als blijk van waardering aan een lid van de muziekvereniging die zich op een bijzondere wijze inzet. Ditmaal werd deze eretitel aan Michel Kleuters toegekend. Michel is in 2006 als oriënterend bestuurslid aan de slag gegaan, waarna hij van 2007 tot 2010 als bestuurslid actief is geweest. Na een kleine onderbreking heeft hij in 2014 zijn functie als bestuurslid wederom opgepakt. Michel is daarnaast een drijvende kracht achter de toekomst van Fanfare Wilhelmina in de commissie Werving en Opleiding. Hij is regelmatig in gesprek met diverse contactpersonen vanuit de Gemeente Berg en Dal, basisscholen en zusterverenigingen om de jeugd een muzikale toekomst te (kunnen) bieden. Zijn doel is om in gezamenlijkheid zoveel mogelijk kinderen de mogelijkheid te kunnen bieden om met muziek bezig te zijn. Al met al een mooie Wilhelminapluim waard!

reageer als eerste
Meer berichten