Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten
Foto: Joop Verstraaten

Gewonde bij gecompliceerde aanrijding

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Bij een gecompliceerde aanrijding op de Molenweg in Groesbeek is zaterdag tegen de middag een gewonde gevallen en zijn drie auto's zwaar beschadigd.

Het ongeval werd veroorzaakt door een automobilist die vanuit het centrum van Groesbeek met hoge snelheid de Molenweg op reed. In een bocht kwam hij in botsing met een RangeRover personenauto waardoor het wiel afbrak en tientallen meters verder terecht kwam. In deze auto zaten twee kleine kinderen die ongedeerd bleven. Daarna botste de veroorzaker frontaal tegen een personenauto die vanuit de richting Nijmegen op de Molenweg reed.

De bestuurster van deze auto – een inwoonster uit Groesbeek - raakte hierbij gewond en leek in eerste instantie bekneld in haar auto te zitten. De hulpdiensten rukten massaal uit zoals brandweer, politie en ambulances. De Molenweg vanaf de Dorpsstraat tot aan de van Nispenstraat is door de politie afgesloten. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer uit haar benarde positie bevrijd. De drie wagens zijn door bergingsbedrijven afgesleept.

Meer berichten