Afbeelding
Foto: Bert Roodbeen

Ooij in de ban van De Kèls

Algemeen

Foto: Bert Roodbeen

OOIJ – De Groesbeekse zanggroep De Kèls heeft zondagmiddag een optreden verzorgd in een vol dorpshuis De Sprong in Ooij.

In de voorverkoop waren er 225 kaarten de deur uit gegaan en zondagmiddag meldden zich nog enkele tientallen mensen zich bij de kassa van De Sprong. De Kèls brachten 25 evergreens die het merendeel van de aanwezigen een aantal en sommige wel tientallen jaren terug brachten in de tijd.

De evergreens bracht bij menigeen nog mooie herinneringen op uit de goede oude tijd. Nummers als Ritme van de regentijd, One Way Wind, Vergangen Vergessen, Merci Cheri, Du Bist Nicht Allein en de kraker Mooi Volendam passeerden naast de medley van Cliff Richard de revue. Na de pauze waren er gastoptredens van Der Fröhliche Blechbläser en de Groesbeekse Elvis Jan van Tuttie die samen met Teetje Bruuns ook een nummer zong. Ook de accordeonist Bart Eikhout liet zich op deze middag niet onbetuigd. Al met al hebben de ruim 250 bezoekers met volle teugen kunnen genieten van de evergreens die ten gehore werden gebracht door De Kèls.

Uitgelicht

Digitale krant