Carnaval van de Bond voor Senioren Breedeweg

Algemeen

BREEDEWEG - Op zaterdag 27 januari organiseert de Bond voor Senioren, Breedeweg voor de 22e keer de welbekende carnavalsmiddag. Deze wordt gehouden in de tuinzaal van de Linde aan de Cranenburgsestraat 33 Groesbeek.

Ook De Linde zal gezellig versierd worden, en we zullen warm ontvangen worden. Wij hebben weer een gevarieerd programma samengesteld met vele schlagerzangers, groepjes, en buutreedner. Ook de Prinsensenaat en Prinsen Carnaval zullen niet ontbreken. Dans, muziek en humor zullen de middag bepalen. Voor degenen die het mooist verkleed zijn heeft de jury een drietal prijsjes beschikbaar. Dus we zouden willen zeggen doe uw best, verhoog de stemming en kom leuk voor de dag, maar is niet verplicht. Mis deze leuke middag niet!

Alle leden van onze bond (neem ledenpas mee) hebben gratis toegang en ontvangen bij binnenkomst 2 munten die gebruikt kunnen worden voor koffie/thee en consumptie. Voor hapjes tijdens de middag zal worden gezorgd. Niet-leden van onze bond zijn ook van harte welkom maar betalen vijf euro entree per persoon .

Voor leden die graag willen komen maar niet meer in de gelegenheid zijn om per auto/fiets of te voet te komen, laat het ons alstublieft weten, er wordt dan naar een oplossing gezocht zodat u aanwezig kunt zijn. Bel Rob van der Horst tel. 3976665 of een van de bestuursleden (zie info boekje).

Om 13.30 uur gaat de zaal van De Linde open en om 14.00 uur precies start het programma.

Om ongeveer 17.30 uur zal het feest afgelopen zijn. Wij rekenen op een grote opkomst en wensen u alvast een mooie en een gezellige carnavalsmiddag toe.

Uitgelicht

Digitale krant