Vrijwilligers nodig voor doorstart avond4daagse Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - Zou men weer een avondvierdaagse in Beek /Ooij/Ubbergen/ Berg en Dal willen? Voor een doorstart hebben we meer personen nodig in de organisatie.

"Vorig jaar ging de avond4daagse niet door, omdat er te weinig coördinatoren waren om het evenement in goede banen te leiden. Via diverse kanten hoorden we dat men het heel jammer vond omdat het zo’n gezellige week was en iedereen altijd zo enthousiast was. Er zijn enthousiaste vrijwilligers nodig, zodat dit leuke en sportieve evenement voor alle kinderen uit de omgeving niet verloren gaat. Als niemand zich meldt, zijn wij genoodzaakt het weer af te blazen en zal dit het definitieve einde zijn van de Avond4daagse Berg en Dal.

De formele organisatie is in handen van het bestuur bestaande uit drie personen. De organisatie van de avond4daagse is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers. Voor de volgende taken zijn nog coördinatoren nodig:

- Coördinator route/verkeersregelaars: Ben je handig met computers voor het maken van schema's en verenden mails?Je krijgt de mogelijkheid om cursus verkeersregelaar te volgen.

- Coördinator rustplaats/entertainment: Een persoon die de rustplaatsen coördineert en contact heeft met de de scholen. Vraagbaak voor de contactpersonen van school. Het regelen van de muziekkorpsen.

- Coördinator sponsoring

- Coördinator PR/Communicatie

Deze twee laatste taken zouden eventueel door één persoon uitgevoerd kunnen worden. Aanmelden kan via a4d.bergendal@gmail.com."

Uitgelicht

Digitale krant