Zonnebloem Groesbeek deelnemer Rabo Clubkascampagne

Algemeen

GROESBEEK - Wat is de Rabobank Clubkas Campagne (R.C.C)? Met de R.C.C. ondersteunt de Rabobank het verenigingsleven in de regio. De bank stelt een gedeelte van haar winst beschikbaar. Dit jaar is dat 100.000 euro.

De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Dit doen zij door stemmen uit te brengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging.

Alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen en mogen stemmen. Hiervoor ontvangen de leden op dinsdag 15 mei per post een unieke stemcode. Tussen 15 en 30 mei brengen zij via een stemsite hun stem uit op de deelnemende verenigingen. Elk lid krijgt vijf stemmen en mag maximaal twee stemmen per vereniging of stichting uitbrengen. Als familie, kennissen en vrienden lid zijn van de Rabobank mogen zij stemmen en ons verzoek is dan ook: Stem op Zonnebloem Groesbeek !

"Roep familie en bekenden, die lid zijn van de Rabobank, graag op om een stem uit te brengen. Als u geen lid bent maar u heeft wel een rekening of u maakt gebruik van de diensten van de Rabobank: als u zich aanmeldt voor 1 april, bent u direct lid en stemgerechtigd", aldus Teun van Grinsven, voorzitter Zonnebloem regio Groesbeek

Uitgelicht

Digitale krant