Logo gemeentenieuwsonline.nl
De spelers van de jeugdgroep (foto: Marco Schoofs)
De spelers van de jeugdgroep (foto: Marco Schoofs)

Jeugdtoneel speelt Nanny macV

Foto: Marco Schoofs

GROESBEEK - Het jeugdtoneel van Den Zuuten Ienval speelt binnenkort weer haar jaarlijkse voorstelling. Dit keer is gekozen voor Nanny macV, een familiestuk met zang.

Thomas de Bruin is weduwnaar en vader van zeven kinderen. Zelf kan hij niet voor ze zorgen en daarom zoekt hij een Nanny. Maar zijn kinderen hebben daar een heel ander idee over. Ze werken de ene na de andere Nanny de deur uit en Thomas is ten einde raad. Huishoudster Evi helpt hem waar ze kan. Als tante Agaath langs komt met een nogal vervelende eis aan Thomas is de chaos compleet. Vindt Thomas een nieuwe liefde? Kan Evi haar droom waarmaken? Wie krijgt er gelijk, Kokkie of de butler? En kan Nanny macV de zaken in goede banen leiden?

Wil je weten hoe het afloopt, kom dan naar één van de voorstellingen. De jeugd van Den Zuuten Ienval speelt deze prachtige productie voor jong en oud in zaal De Sleutel, Bredeweg 71 in Groesbeek.

Speeldata: maandag 2 april (2e paasdag) om 14.30 uur, zaterdag 7 april om 18.30 uur en zondag 8 april om 14.30 uur. Reserveren kan via www.denzuutenienval.nl of via de reserveerlijn: 024 3578390. Kaarten kosten voor volwassenen 6,50 en voor kinderen tot 16 jaar 3,50 euro.

Meer berichten