Verlies voor Groesbeeks Glorie

Algemeen

GROESBEEK - Zaterdagavond reden de Groesbeekse dames naar Goirle. Één van de verste uitwedstrijden dit seizoen. Ze kwamen in actie tegen G.H.V. de nummer twee van de ranglijst.

De Groesbeekse dames waren niet van plan om met lege handen naar huis te gaan. Groesbeek begon verdedigend sterk, G.H.V. had moeite met de 6-0 verdediging. Toch lukte het de thuisclub om een paar keer tot scoren te komen. Terwijl de doelpunten aan kant van Groesbeeks Glorie niet makkelijk gemaakt werden. De ruststand was dan ook 9-5 in het voordeel van de thuisclub.

In de rust was het duidelijk, we scoren te weinig. Daar moesten we op gaan focussen. Na de rust bleven ook de doelpunten weer uit. Bij een stand van 10-7 kon het tij gekeerd worden. Deze tussenstand bleef lang op het scorebord staan. De kans om dichterbij te komen werd meerdere keren door Groesbeek gemist. Pluspuntje van de wedstrijd was het benutten van de penalty’s. De penalty’s die we kregen scoorden we ook, maar dat mocht uiteindelijk niet baten. De eindstand was 17-10, helaas bleven de punten in het verre Goirle. Volgende week mogen we het thuis opnieuw proberen om de punten te pakken tegen Roef. Dan spelen we op zaterdagavond in Heuvelland om 20.00 uur.