Afbeelding

Geslaagde meezingavond voor mannen bij Koor Ap/Art

Algemeen

MILLINGEN - Vrijdag 2 maart was het zover. Vanaf 19:15 uur was het bestuur druk om stoelen klaar te zetten, naamstickers te schrijven en consumptiebonnen uit te delen. Rond 19:45 uur druppelden de eerste mannen binnen. Ook de band, dirigent en koorleden kwamen verwachtingsvol de kerk in. Zouden er veel mannen afgekomen zijn op alle publiciteit in de plaatselijke kranten, kabelkranten en Kleefse krant?

Uiteindelijk moesten er zelfs nog stoelen bijgezet worden en hadden ruim 25 mannen de stoute schoenen aangetrokken om een avond mee te komen zingen bij koor Ap/Art. Na een kort welkom door de voorzitten en dirigent werd er begonnen met het inzingen. Dirigent Frans Coerwinkel had speciaal voor deze avond vier nummers uitgezocht die ook voor band en koorleden nieuw waren. Sailing, Scat Calypso, Is this the way to Amarillo en als afsluiter We will rock you. Voor diegenen die nog nooit in een koor gezongen hadden, best pittig om als Bas of Tenor een lied te zingen, maar oefening baart kunst!

De avond was leerzaam, gezellig en ontzettend leuk om met zoveel mannen samen te zingen. Tijdens de derde helft na de repetitie werden er onder het genot van een drankje en een hapje ervaringen uitgewisseld, vragen gesteld en nog nagebabbeld.

"Het was een geslaagde avond en we hopen van harte dat er een aantal mannen terug komen om nogmaals een repetitie mee te maken en wellicht lid worden van ons koor. Mocht je niet in de gelegenheid geweest zijn om afgelopen vrijdag te komen, dan ben je welkom om de komende repetities mee te zingen en te ervaren hoe leuk zingen in een koor is."

Uitgelicht

Digitale krant