(Foto: Joop Verstraaten)
(Foto: Joop Verstraaten)

Primera Groesbeek viert ook feest met vijfhonderdste winkel in Nederland

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – In 2004 heeft Anita Peters – Theunissen de winkel overgenomen van André Schiltmans aan de Dorpsstraat waar ze al vanaf 1981 werkzaam was, inmiddels 37 jaar geleden.

Anita wilde vernieuwen, een winkel voor de toekomst creëren en daarin is ze geslaagd. Ze heeft zeven jaar gewacht totdat er gebouwd werd aan de overkant {winkelcentrum Bellevue) en heeft daar een prachtige nieuwe winkel geopend met een ruim assortiment.

Ook in de nieuwe winkel is Anita lid gebleven van de Coöperatieve Primera en heeft haar winkel in Bellevue een passende naam gegeven 'Primera 't Hart van Groesbeek'. De Primera-organisatie heeft onlangs haar vijfhonderdste winkel in Nederland geopend en dat is voor alle Primera-vestigingen reden voor een groot en uitbundig feest.

Ter gelegenheid van deze mijlpaal zijn er liefst 3500 prijzen te winnen, waaronder een personenauto en veel mooie andere prijzen. Bij besteding van vijftien euro (met uitzondering van boeken en tabakswaren) ontvangt iedere cliënt een gratis kanskaart met een unieke wincode. De cliënt moet deze unieke code invullen op www.primeraloterij.nl, waarna men een bevestigingsmail ontvangt. Deelname voor dit prijzengala is alleen mogelijk boven de 18 jaar.
Primera 't Hart van Groesbeek is blij dit grootse feest te mogen meevieren en hoopt dat ook cliënten van de Groesbeekse vestiging in de prijzen gaan vallen. Iedereen is welkom om het geluk te beproeven", aldus het team van Primera 't Hart van Groesbeek, winkelcentrum Bellevue 10 in Groesbeek.

Uitgelicht

Digitale krant