Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

Tropical Fris Party voor het goede doel

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Vorige week vond er in het Groesbeekse Dancing Centre De Hoeve een Tropical Fris Party plaats, georganiseerd door enkele leerkrachten, leerlingen van groep 3 van het Groesbeekse Montessori College alsmede de jongerenwerker Daniel Schilling.

Het doel van deze Tropical Fris Party was geld in te zamelen voor het goede doel en daarin zijn ze geslaagd. Een cheque van 250 euro werd aangeboden aan vertegenwoordigers van 'Make A Wish', door wie onlangs Dick Wollenberg nog in de watten werd gelegd bij een ontmoeting van zijn idool Tavo Castro, die door een speciaal fitnessprogramma flink is afgevallen.

Samen met de leerkrachten Ilze de Vries en Vincent de Roy van de lessen evenementen en organisatie werd het feest in alle facetten voorbereid: van uitnodigingen maken tot het regelen van een accommodatie (die door de directie van De Hoeve gratis beschikbaar werd gesteld) en de bartafels voorzien van chips en borrelnootjes en slingers.

De directrice van het Montessorie College Arianne Nas, vijf leerkrachten en de wijkagent kwamen een kijkje nemen en waren zeer tevreden over de alcoholvrije Tropische Fris Party. In dit onderdeel zijn de tien leerlingen die het feest samen met hun leerkrachten hadden georganiseerd in ieder geval geslaagd. Naast de honderd leerlingen die op de Tropical Fris Party waren af gekomen was de organisatie van Make a Wish blij met de cheque. "Dankzij jullie cheque kunnen we weer mensen blij maken", liet ze weten.

Meer berichten