Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

Gaston zet Kardinaal Gerardstraat in Groesbeek op zijn kop

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK - Gaston van de Postcode Loterij heeft dinsdagmiddag met zijn team de Kardinaal Gerardstraat in Groesbeek op z'n kop gezet, omdat daar de straatprijs op de oneven nummers 6561 BV was gevallen.

De even nummers in de Kardinaal Gerardstraat met de postcode 6561 BW vielen daarbij buiten de boot. In de prijzen vielen liefst veertien deelnemers die per lot 25.000, euro in de wacht sleepten. Toon en Hennie Schoofs hadden 1,1/2 lot en kregen naast de bloemen een cheque van 37.500 euro. Frans en Wil Bolman spanden de kroon: zij hadden drie loten en kregen een cheque van 75.000 euro. Vervolgens toog Gaston naar Heinz Fischer, die twee loten had en een cheque van 50.000 euro kreeg.

De buurt stond nog volop in spanning want de grijze BMW 118 i personenauto stond nog op het trottoir op een nieuwe eigenaar te wachten. Even later kwam Gaston eraan lopen, terwijl de winnaars allen om de auto heen stonden en Gaston deelde mee dat de notaris de familie Fischer uit de hoed getoverd had. Heinz kreeg vervolgens de sleutel van de prachtige personenauto. Toon en Hennie Schoofs wisten nog niet wat ze met de 37.500 euro gingen doen, evenals Heinz Fischer. Frans en Wil Bolman (75.000 euro) wisten het ook nog niet, maar als het aan Frans lag zit er een leuke vakantie aan te komen. Het programma wordt vrijdagavond uitgezonden. De belasting heft nog wel op de gewonnen geldprijzen 30,1 % belasting.

Meer berichten