Logo gemeentenieuwsonline.nl
Voormalig eerste elftal vol topspelers van MVV'18
Voormalig eerste elftal vol topspelers van MVV'18 (Foto: Archief MVV'18)

Oude sterren én VI-journalist op MVV-reünie

Foto: Archief MVV'18

MILLINGEN - Alex Hanssen, Antoine Tienesen, Willie Maassen, Jos Heemrood, Tom Haukes: zomaar een kleine greep uit de topvoetballers die MVV’18 voort heeft gebracht. En er is een kans om ze allemaal nog één keer in het blauw-wit te zien spelen! Meemaken? Meld je dan nú aan voor de reünie van MVV’18 op 19 mei.


De aftrap van het duel waarbij oude MVV-sterren nog één keer hun kunsten vertonen op sportpark De Hove zal om 15.30 uur verricht worden. Vanaf 16.00 uur start het reünieprogramma in het clubhuis. Dat wil je niet missen! Want behalve een bijzondere spreker uit het MVV verleden, zal ook Voetbal International-journalist en Feyenoord-watcher Iwan van Duren zijn opwachting maken met een verhaal vol spannende anekdotes.

Alle oud-leden van het in fusieclub SC Millingen opgegane MVV’18 zijn welkom. Net als hun partners. Voor 19,18 euro per persoon ga je een middag lang terug in de tijd en verkeer je met oude sportvrienden weer even in vervlogen blauw-witte voetbalsferen onder het genot van hapjes en drankjes.

Let op: aanmelden kan tot uiterlijk 7 mei door 19,18 euro over te maken naar NL51RABO0140973796 t.n.v. Binnenste Buiten onder vermelding van ‘MVV’18’ plus naam en adres. Laat ook via reuniemvv18@gmail.com nog even weten dat je komt of stuur een brief naar Heerbaan 178.

Meer berichten