Logo gemeentenieuwsonline.nl
Muziekvereniging "Ooijse Toekomst"
Muziekvereniging "Ooijse Toekomst" (Foto: Herman Leensen)

Concert in dorpshuis De Sprong

Foto: Herman Leensen

OOIJ - Voor liefhebbers van harmonie-fanfare- en brassband muziek valt er op zondag 22 april om 11.30 uur volop te genieten in dorpshuis De Sprong in Ooij. Er zullen drie orkesten optreden met ieder een eigen karakter. De toegang is gratis.

Muziekvereniging Ooijse Toekomst zal als eerste optreden met een gevarieerd repertoire, met klassieke muziek, maar vooral vlot in het gehoor liggende muziek, zoals filmmuziek en jazz. Daarna zal fanfare UNA uit Kekerdom het overnemen met het van hen bekende swingende repertoire, waarbij u beslist niet stil zult kunnen blijven zitten. Vervolgens zullen optreden: het harmonie-orkest en het tamboer- en lyracorps van Politiekapel Gelderland-Zuid.

Ook de Politiekapel zal een gevarieerd repertoire ten gehore brengen. Het repertoire van het harmonie- orkest van de Politiekapel bevat concertmarsen, filmmuziek, muziek geïnspireerd door diverse landen (zoals Rusland, Ierland en de V.S.) en muziek met een politietintje, zoals van Derrick en Les Gendarmes de St-Tropez. Het repertoire van het tamboer- en lyrakorps bevat een variëteit aan slagwerkstukken.

Meer berichten