Marcel Hulzink overhandigt de warme maaltijd
Marcel Hulzink overhandigt de warme maaltijd

Eerste warme maaltijd bezorgd in Leuth!

Algemeen

LEUTH - Woensdag 11 april was het zover: de eerste warme maaltijden in Leuth werden bezorgd. Marcel Hulzink (vrijwilliger) viel de eer te beurt om de eerste maaltijden te gaan bezorgen.

Maanden waren alle chauffeurs al klaar om te beginnen. Afspraken, roosters gemaakt om maar te zorgen dat er niets verkeerd kon gaan. Op maandag 9 april kwam de aanvraag binnen en op woensdag konden we van start. Met de desbetreffende familie was even overleg geweest of er een foto gemaakt mocht worden van dit ‘historische’ moment voor Gasthuis Sint-Jan de Deo. De familie had geen bezwaar en getuige de foto is het goed verlopen.

"Wij hopen dat er nog vele maaltijden volgen en veel bewoners uit Leuth en Kekerdom mogen genieten van de maaltijden uit de eigen keuken van het Gasthuis. Als u dit leest en nieuwsgierig bent geworden: u mag altijd bellen naar het Gasthuis voor informatie (0481 431644). Indien mogelijk kunt u ook even kijken op de website van het Gasthuis, http://www.stjandedeo.nl/voorzieningen/tafeltje-dek-je."

Uitgelicht

Digitale krant