(Foto: Zwitserloot Dakrun)
(Foto: Zwitserloot Dakrun)

Hardloopclinics voor Groesbeekse basisscholen

Algemeen

Foto: Zwitserloot Dakrun

GROESBEEK – In aanloop naar de Zwitserloot Dak Run in Groesbeek worden er hardloopclinics aangeboden aan alle leerlingen van groep 3 - 8 van de basisscholen in Groesbeek. De trainingen vinden plaats onder de reguliere lestijden.

Running Kids Groesbeek is een initiatief van de voormalige toplopers Daphne Panhuysen en Twan Lensen. De hardloopclinics worden aangeboden door sportstimulering Berg en Dal. Running Kids Groesbeek probeert op deze manier middels hun jarenlange loopervaring het plezier van het hardlopen over te brengen en de kinderen op deze manier klaar te stomen voor de in Groesbeek populaire Zwitserloot Dak Run die op zondag 3 juni in het centrum gehouden zal worden.

De leerlingen van basisschool 't Vossenhol hebben de clinic in het Groesbeekse bos langs de Knapheideweg gehad, terwijl de leerlingen van basisschool Breedeweg op het sportcomplex van voetbalvereniging Groesbeekse Boy's aan de Sint Antoniusweg onder handen werden genomen. De andere scholen komen later aan de beurt.

Uitgelicht

Digitale krant