2 Pupillen van de Week met hoofdtrainer Martin de Winkel (Foto: Hans Driessen)
2 Pupillen van de Week met hoofdtrainer Martin de Winkel (Foto: Hans Driessen) Foto: Hans Driessen

Siem Daals en Robin de Kleijn Pupil van de Week

Algemeen

MILLINGEN - Zondagmiddag 15 april speelde SC Millingen 1 haar competitiewedstrijd in de derde klasse D op sportpark De Hove tegen Beuningse Boys, uitslag 0 - 3.

Omdat volgende week zondag 22 april met de thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit het JAC verhinderd is -vanwege de eerste heilige communie- is besloten om deze keer twee Pupillen van de Week te benoemen: Siem Daals van de J08-1 en Robin de Kleijn van de J08-2.

Siem Daals, 7 jaar. Siem is de broer van Fiene (8 jaar) en zoon van Marc Daals en Esther Derksen uit Kekerdom. Siem is voor SC Millingen voetballer in het pupillenteam JO08-1en hij is in het veld overal te vinden. Zijn favoriete club is NEC en zijn favoriete speler is Ferdi Kadioglu (NEC).

Robin de Kleijn (7 jaar) is de grote broer van Mara (4 jaar) en zoon van Sander en Debora de Kleijn. Robin is voor het eerste seizoen voetballer bij SC Millingen in het pupillenteam JO08-2 en hij speelt in het veld middenvelder. Zijn favoriete clubs zijn Ajax en Barcelona en zijn favoriete spelers zijn Huntelaar en Messi.
Beide pupillenteams (J08-1 en J08-2) waren Team van de Week en Hovy, de mascotte van SC Millingen, was ook aanwezig.

Uitgelicht

Digitale krant