Doelpoging van basisschool Breedeweg tijdens het 36e schoolhandbaltoernooi (foto: Wendy van Herk)
Doelpoging van basisschool Breedeweg tijdens het 36e schoolhandbaltoernooi (foto: Wendy van Herk) Foto: Wendy van Herk

Geslaagd schoolhandbaltoernooi bij Groesbeeks Glorie

Algemeen

GROESBEEK - Op zondag 15 april namen de kinderen uit de groepen 5/6 en 7/8 van de Groesbeekse basisscholen het in sporthal Heuvelland tegen elkaar op om de felbegeerd bekers tijdens het 36e Schoolhandbaltoernooi in Groesbeek georganiseerd door handbalvereniging Groesbeeks Glorie.

’s Ochtends namen de teams van basisschool Breedeweg en basisschool De Sieppe het tegen elkaar op in een gezellige ochtend vol sportiviteit. Zo kwamen ze erachter dat je ook zittend kan handballen! Ondanks dat De Sieppe erg dichtbij kwam, ging het gemengde team van Breedeweg er met de winst vandoor.

’s Middags waren de jongens, meisjes en gemengde teams van de groepen 7 en 8 aan de beurt. In meisjes poule B was het tot aan de laatste seconde spannend doordat de teams van Breedeweg A en ’t Vossenhol A aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk waren het de dames van ’t Vossenhol A die met één punt verschil op doelsaldo de winst pakten. Zij mogen volgende maand op 16 mei mee doen aan de Gelderse kampioenschappen in Arnhem.

In de gemengde poule C bleef het ook lang spannend, maar uiteindelijk was het het team van De Sieppe 1 die met kop en schouders boven de rest uitstak. Ook zij mogen op 16 mei mee doen aan de Gelderse kampioenschappen in Arnhem.

Uitgelicht

Digitale krant