Logo gemeentenieuwsonline.nl

Vrijwilligersboekje, help je eraan mee?

BERG EN DAL - "Beste hardwerkende en inspirerende vrijwilligers! Wat zijn wij blij met jullie en alles wat jullie voor je organisatie betekenen. Of je nu net begint met vrijwilligerswerk of dat je dit al wat langer doet. Vrijwilliger zijn is een belangrijk onderdeel voor veel organisaties en om dit kenbaar te maken willen wij graag iets voor jullie terug doen."

"Mijn naam is Daniël en samen met mijn collega Manon van Forte Welzijn Berg & Dal willen wij jullie graag een boekje aanbieden met diverse verhalen, gedichten, poëzie, tekeningen, traditionele interviews en andere manieren waarin jullie als vrijwilligers je zo hard inspant voor je organisatie. Hoe meer verschillende organisaties, hoe meer we kunnen laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is en wat jullie nu precies doen. Om een boekje te maken hebben wij natuurlijk jullie hulp nodig. Wij nodigen jullie dan ook graag uit om ons hierbij te helpen. Jullie zijn vrij om dit zelf te bepalen. Foto’s zouden we ook graag willen maken, dit in overleg met jullie en andere betrokkenen. We hopen hiermee dat nog meer mensen geïnspireerd raken om ook vrijwilligerswerk te gaan doen.

"Wij kunnen bij jullie langskomen, dit kan zijn bij de organisatie zelf, zodat we jullie op jullie best kunnen zien of in een andere inspirerende omgeving. Nadat we jullie hebben gesproken zal het boekje tot productie worden gebracht en willen wij jullie graag uitnodigen om deze in ontvangst te nemen, met natuurlijk een hapje en een drankje. Dit zal zijn na de zomer. Geef je op voor maandag 4 juni via daniel.daam@fortwelzijn.nl of 085 0406066."

Meer berichten