James Bond in Concert

Algemeen

MILLINGEN/GROESBEEK - Fanfare Sint-Cecilia is druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten voor de twee concerten met als thema 'James Bond in Concert'.

Zaterdag 26 mei zal Ssporthal De Duffelt als eerste letterlijk en figuurlijk het decor vormen voor een bijzondere totaalbelevenis. Twee weken later zal sporthal Heuvelland aan de beurt zijn. Tijdens dit concert luistert men luistert naar muziek uit bijvoorbeeld From Russia with love, Goldfinger maar ook naar Casino Royale met spectaculaire achtervolgingsscenes, mooie vrouwen en snelle auto’s te zien op een groot scherm. Kim Mallek, Yvette Basten, Bianca Franken en Lain Barbier zingen enkele titelsongs waaronder Skyfall, Diamonds are forever en Live and let die. Wanneer je van Bondfilms én de muziek houdt mag je deze avond beslist niet missen!

De concerten zullen plaatsvinden op zaterdag 26 mei in sporthal De Duffelt in Millingen aan de Rijn en zaterdag 9 juni 2018 in sporthal Heuvelland in Groesbeek. Het concert begint om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur, zodat iedereen de tijd krijgt om van de tentoonstelling te genieten en om zich alvast onder te dompelen in Bond-sferen.

De voorverkoop voor deze concerten loopt. Via www.fanfare-stcecilia.nl zijn kaarten te bestellen voor 7,50 euro per persoon. Daarnaast zijn kaarten te koop bij de Primera in Millingen aan de Rijn en de Bruna aan de Dorpsstraat in Groesbeek.

Uitgelicht

Digitale krant