Afbeelding

2de Editie Streekmarkt Breedeweg in plaats van Oogstfeest

Algemeen

Foto: Eigen foto

GROESBEEK/BREEDEWEG – Op zondag 27 mei en zondag 1 juli vindt in Breedeweg de tweede editie plaats van de Streekmarkt. De Streekmarkt komt in plaats van het Oogstfeest die al enkele jaren heeft plaatsgevonden op camping 'De Zoete Aagt ' aan de Grafwegen.

De beide streekmarkten worden gehouden op het Kerkplein aan de Breedeweg en duren van 11.00 tot 20.00 uur. Evenals de eerste editie zal er op de Streekmarkt een scala aan producten te verkrijgen zijn van lokale bedrijven en bedrijven uit de directie omgeving van Breedeweg. De producten bestaan uit onder andere sieraden, kunst (schilderijen), agrarische producten, aardbeien, asperges, ijs, sierraden gemaakt van bestek, keramiek, diverse soorten planten, hamburgers en braadworst van vleesboerderij Hubers.

De hoofdact op beide streekmarkten is het optreden van de plaatselijke band 'New Leaf' met Marcel Janssen. De organisatie (in handen van de De Buurtmarkt en Marcel Janssen) is van de zaterdag naar de zondag overgestapt, omdat de zaterdag meer een doedag is, terwijl men op de zondag eropuit trekt.

Op het Kerkplein komt een tent terras van 10 x 10 meter te staan zodat het op beide dagen een groot feest belooft te worden. De kerkgangers die even voor 11.00 uur de kerk uitkomen, krijgen van de organisatie een bon voor koffie/thee met cake aangeboden ter compensatie van de overlast.

Uitgelicht

Digitale krant