Logo gemeentenieuwsonline.nl

Mediumavond in Groesbeek

GROESBEEK –Vrijdagavond 1 juni wordt er een mediumavond gehouden in De Mallemolen. Deze avond staat onder leiding van Harald en Margot.

Harald is journalist en daarnaast een bekend spiritueel werker in Amsterdam. Hij werkt met energie die vanuit zijn handen vanzelf naar de plekken in het lichaam worden getrokken, waar healing nodig is. Terwijl hij dit doet, krijgt hij soms beelden door die belangrijk zijn voor de cliënt. Deze beelden zijn vaak een aanvulling op wat Margot op dat moment door krijgt.

Margot is vanaf jongs af aan paragnost. In allerlei vormen krijgt ze boodschappen en inzichten door vanuit de spirituele wereld. Haar praktijk bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar. Ze is bekend binnen de televisiewereld en lost samen met de recherche zaken op.

Tijdens de mediumavond geeft Harald in de zaal korte healingen aan mensen die het nodig hebben en hiervoor open staan om dit te ontvangen. Margot geeft boodschappen door vanuit de spirituele wereld. Deze boodschappen worden vanaf een foto gelezen van dierbaren die overleden zijn. Foto's mogen worden meegebracht en op een tafel gelegd. Soms komen er ook spontane boodschappen door zonder de foto.

Deze avonden blijken telkens weer opnieuw mooie opzienbarende avonden te zijn. Die in velerlei opzicht inzichten, genezing en troost kunnen bieden. De avond begint om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen; de toegangsprijs bedraagt 7,50 euro. Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.

Meer berichten