Kindervakantiewerk Groesbeek
Kindervakantiewerk Groesbeek Foto: Ria Janssen Klaassen

Kaartverkoop KVW 2018: 16 juni

Algemeen

Foto: Ria Janssen Klaassen

GROESBEEK - Van donderdag 9 tot en met vrijdag 17 augustus is het tijd voor de 50e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek. Het thema van deze editie is ‘In de tijdmachine mee, 50 jaar KVW’.

Er hebben zich bijna tweehonderd vrijwilligers aangemeld om ons te helpen bij het organiseren van deze speciale editie. De kaartverkoop is op zaterdag 16 juni vanaf 16.00 uur. Ook dit jaar is het weer mogelijk om te pinnen tijdens de kaartverkoop! Tijdens de kaartverkoop kunt u ook een T-shirt bestellen. We verkopen geen T-shirts meer tijdens de week zelf. Binnenkort plaatsen we weer de benodigde formulieren op www.kvwgroesbeek.nl. Daar kstaat ook meer informatie over de kaartverkoop en over KVW zelf.

"Heeft u ook al op ons gestemd? Leden van de Rabobank kunnen op ons stemmen in het kader van de Rabobank Clubkas Campagne. Op de website staat een link naar de stempagina.

Heeft u ooit een matrozenhoedje gedragen? Haal ‘m uit het stof voor het reüniefeest op vrijdag 31 augustus. Voor dit feest moet u zich aanmelden."

Uitgelicht

Digitale krant