Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweemaal bingo bij OEV

MILLINGEN - Elke derde vrijdag van de maand is erj bingo bij OEV. Deze maandelijkse bingo is dit keer op vrijdag 15 juni en begint om 20.00 uur.

Het totale prijzengeld bedraagt 1150 en de hoofdprijs bedraagt 250 euro. Naast de geldprijzen zijn er zeven tussenrondeprijzen te winnen. De zaal is open om 19.00 uur; om 20.00 uur begint het spel. Het wordt een gezellige avond met een gratis consumptie en in de pauze zijn er lekkere hapjes verkrijgbaar.

Er is een extra bingo op zondag 24 juni om 20.00 uur. Een paar keer per jaar zal op de laatste zondag van de maand een extra bingo worden gehouden. Deze bingo wordt georganiseerd door en voor de jeugdafdelingen. Op een eigen manier zullen zij deze avond verzorgen, uiteraard met het bekende prijzen pakket van 1150 euro met een hoofdprijs van 250 euro, en zeven tussenrondeprijzen, het gratis kopje koffie en lekkere hapjes.

De opbrengst van deze bingo’s zal worden besteed aan kleding voor de jeugdleden. Nieuw is dat er een stempelkaart wordt aangeboden. Een volle kaart betekent een gratis bingoboekje.

De bingo-avonden zijn in de Dreuge tent aan de Heerbaan 190 in Millingen aan de Rijn.

Meer berichten