Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jeugdtoernooi (Foto: Jan Peters)
Jeugdtoernooi (Foto: Jan Peters)

Ikaros klaar voor volleybalbuitentoernooi in Groesbeek

Foto: Jan Peters

GROESBEEK - In het weekend van 16 en 17 juni organiseert Ikaros haar derde volleybaltoernooi. Als de weergoden het toelaten zal ook het watervolleybalveld worden opgebouwd. Hiervan kan vrijblijvend gebruik worden gemaakt.

Het belooft dit jaar een groot spektakel te worden waarbij op de zaterdag liefst veertig teams meedoen op twee niveaus. Op zondag wordt er een jeugdtoernooi gehouden voor mini´s, C- en B-jeugd. Ikaros is er in geslaagd om een toernooi neer te zetten met een eigen gezicht. Gezelligheid, broederschap en sportiviteit staan voorop.

Het terras zal dit jaar nog verder worden uitgebreid. Er komt een groot, deels overdekt terras met een nieuwe spectaculaire aankleding. Uiteraard met een mooi uitzicht op de velden.

Ook zullen er weer vele zelfgemaakte gerechten zoals taart, soep en diverse broodjes verkocht worden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het zelfgebrouwen drankje 'Ikarosje' staat weer op de kaart en wordt verkocht aan de zelfgebouwde kleurrijke beachbar.

Na afloop zaterdag is er gelegenheid tot kopen van loten. Mooie prijzen zijn er te verdienen die mede dankzij vele sponsors worden aangeboden. Het toernooi wordt afgesloten met een grote BBQ en prijsuitreiking. Zaterdagavond vanaf 20.00 uur zal het grote feest starten met DJ Dave Janssen in de grote feesttent.

Het terrein is bij beide dagen gratis toegankelijk. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op het leukste volleybal toernooi in Groesbeek. Tevens er is mogelijkheid om de auto gratis te parkeren nabij de velden.

Meer berichten