Logo gemeentenieuwsonline.nl
(Foto: Koen Verbeek)
(Foto: Koen Verbeek)

Zonnig Buitentoernooi Switch '87

Foto: Koen Verbeek

MILLINGEN - Vrijdagmiddag 1 juni was het nogal vochtig tijdens de teamontvangst, de gasten moesten hun bivak in een miezerregentje opbouwen. Maar zaterdag - na een wat bewolkte start - werd het prima volleybalweer en zondag was het echt het mooiste weer dat je je kunt wensen om te sporten.

Op het sportpark werd in het weekend ook nog gekorfbald en gevoetbald maar op het park was er toch voldoende ruimte om de ruim 180 ingeschreven teams op de 44 gras- en zandvelden te laten volleyballen.

Op zaterdag speelden er 98 teams en op zondag 100 teams - inclusief de deelnemers aan het Junior Beach Circuit - om geld, een beker en vooral om het plezier. De mini’s van Switch ’87 wisten alle prijzen in de wacht te slepen: drie eerste prijzen, twee tweede en een derde prijs: de prijzenkast in De Duffelt kan verbouwd worden om alle bekers een plekje te geven.

Vrijdagavond wist DJames de jeugd uitstekend te vermaken: een vol podium. En zaterdagavond ging het dak eraf met Anderkovver. Overdag werd het gezellig druk op de terrassen met DJ Erwin en Mike. Rond 17.00 uur zondag waren de wedstrijden afgelopen en kon de organisatie aan de slag om alle velden weer op te ruimen, de terreinen weer schoon te maken en dinsdag, na afvoer van de feesttent kon het sein 'alles opgeruimd en klaar' gegeven worden. STAM bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet, waarbij de een wat meer tijd kan of wil inzetten dan de ander, maar met de ruim 75 vrijwilligers hebben wij het met zijn allen weer voor elkaar gekregen. Op naar het 45e Buitentoernooi in 2019 op 25 en 26 mei.

Meer berichten