Logo gemeentenieuwsonline.nl
Vrijwillig Chauffeur Els Hoos brengt bezoekers van de Huiskamer terug naar huis (Foto: Toek Toek Berg en Dal)
Vrijwillig Chauffeur Els Hoos brengt bezoekers van de Huiskamer terug naar huis (Foto: Toek Toek Berg en Dal)

Is het kunst of curiosa?

Foto: Toek Toek Berg en Dal

BERG EN DAL - Op zaterdag 16 juni van 13.00 tot 17.00 uur houden Villa Hamer, Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal en Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen voor de tweede keer gezamenlijk een kunsttaxatiedag.

Heeft u een kunstwerk op zolder staan waarvan u benieuwd bent naar de herkomst? Een antiek sieraad in uw bezit waarvan u graag zou willen weten wat het waard is? Op zaterdag 16 juni staan twee professionele taxateurs van Art Dumay klaar om kunst en curiosa te taxeren en beoordelen op waarde, herkomst en originaliteit. Tussen 13.00 en 17.00 uur kan men terecht met schilderijen, tekeningen, antieke sieraden, glas, porselein, zilver en diverse 'kleine' antiquiteiten. De entree bedraagt 5,00 euro per persoon. Hiervoor kunt u twee voorwerpen laten taxeren. Bij meerdere voorwerpen, zal 2.50 euro per voorwerp gevraagd worden met een maximaal van vier stuks

Dit evenement is ontstaan door de samenwerking tussen Villa Hamer en Art Dumay en krijgt nu een vervolg in samenwerking met Fletcher Hotel-Restaurant Erica.De volledige opbrengst gaat dit jaar naar Toek Toek Berg en Dal, dat precies één jaar bestaat.

De Toek Toek is een e-car, bestuurd door vrijwilligers. De Toek Toek is speciaal voor mensen die wonen in het dorp Berg en Dal en die slecht ter been zijn. De Toek Toek kan gebruikt worden voor ritjes naar Kerstendal, de kerk, de kapper, fysiotherapie of bijvoorbeeld de huisarts. Maar ook gewoon een tochtje door het dorp Berg en Dal behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie staat op: https://www.artdumay.nl.

Meer berichten