Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Arrianne Kersten

Gezellige en sportieve ouder-kindtraining

Foto: Arrianne Kersten

MILLINGEN - De Switchmini’s van niveau 1 en 2 sloten op zaterdag 9 juni het volleybalseizoen af met een 'ouder-kind-training'.

Elk kind had een vader of moeder meegenomen, Simon had opa mee gevraagd. Trainster Els had een leuke warming up bedacht, maar jeetje wat zijn die vaders fanatiek! Bij elke oefening zal je die verbeten blik bij de vaders. Er werd gerend, gestuiterd, gerold en gevolleybald. Gelukkig was er af en toe een drinkpauze, dan konden de ouders de zweetdruppels van het voorhoofd vegen.

Daarna mochten de kinderen aan de ouders uitleggen hoe je moet serveren en hoe je gaat staan om te passen. Na dit kort geoefend te hebben was het tijd voor het partijtje tegen de ouders. Uiteraard werd er fanatiek door alle kinderen gespeeld maar ook de ouders wilden niet verliezen. Groot was de pret als een ouder een fout maakte of de regels niet goed hanteerde. De meeste wedstrijden gingen gelijk op. De ouders van Nikki, Marith, Loïs en Hayley hadden het knap lastig. De meiden volleyballen al zo goed dat de ouders moeite hebben om een puntje te halen.

Het was gezellig, fanatiek, speels en vermoeiend en vooral: hartstikke leuk! Els, Nikki en Sadé werden bedankt voor een geweldig seizoen. Maandag 20 augustus is de inlooptraining.

Meer berichten