Groepsfoto van de vier finalisten (foto: Hans Driessen)
Groepsfoto van de vier finalisten (foto: Hans Driessen)

Geslaagd 5de internationaal E - Toernooi bij SC Millingen

Algemeen

Foto: Hans Driessen

MILLINGEN - Zondag 10 juni werd voor de vijfde keer het Internationaal E - Toernooi gehouden bij SC Millingen. Op de voetbalvelden van SC Millingen werd gestreden om de E-League Cup (1e /2e klasse) en om de Runners-Up Cup (3e klasse en lager).

Er hadden zich dit jaar 22 teams aangemeld en ingeschreven voor dit toernooi, waarvan vijf uit Duitsland. Al vroeg was de organisatie druk bezig met de eerste voorbereidingen, waarna rond 8.30 uur de eerste teams zich meldden. Langzaam liep sportpark De Hove vol met alle pupillenteams. Om 9.30 uur was er voor de tribune een teampresentatie, waarbij alle teams in het zonnetje werden gezet met hun clubvlag. Er werden mooie foto’s gemaakt door de plaatselijke en persoonlijke pers.

Na de presentatie begonnen de wedstrijden en met het mooi zonnetje werden er prachtige duels uitgevochten. Tussen de bedrijven door was er een voetbaldartspel, waar leuke prijzen mee te winnen waren, aangeboden door Vergeer Montage. Net als vorig jaar was er nu ook het penaltypuntenspel. Iedere speler en trainer mocht drie keer schieten op een puntendoek, waarna de punten per team werden samengeteld. Na de poulewedstrijden werd er in de finaleronden gestreden om de ereplaatsen.

Alle teams kregen een mooie staatsiefoto van de teampresentatie en na afloop een mooie medaille (door het JAC) en een mooie beker (door de supportersvereniging).
De eerste prijs van het Vergeer Montage voetbaldartspel ging naar SC Millingen E 3 en van het penaltypuntenspel naar S.V. Leones E 2. Alle foto’s, gemaakt door Nancy Huls en Hans Driessen, en alle uitslagen staan gepubliceerd op www.scmillingen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant