Met nóg meer kramen, kunst, meubelen en een overkapt terras Tweede Streekmarkt Breedeweg weer lekker lokaal

Algemeen

BREEDEWEG - Gezellige marktkramen met lekkers van lokale (boeren)bedrijven. Van boerderijvlees tot wijn en bier. Het is allemaal weer verkrijgbaar op de Streekmarkt in Breedeweg. Na de succesvolle eerste Streekmarkt op 27 mei, vindt op zondag 1 juli de tweede editie van 2018 plaats. De Streekmarkt is van 11.00 tot 20.00 uur te bezoeken op het Kerkplein in Breedeweg, bij Groesbeek.

Er is weer voor ieder wat wils op de Streekmarkt. Bezoekers vinden op de markt kramen met onder ander verse zelfgemaakte frieten, boerderijvlees, zuivel, verschillende kazen, paling, bloemen en planten, groente en fruit, wijn en bier, ijs en fruitsappen. Nieuw deze Streekmarkt zijn het overdekte terras en het aanbod aan meubelen. Ook kramen met schilderijen en keramiek van lokale kunstenaars zijn prominenter aanwezig op de markt. Gedurende de dag zijn er presentaties van oude ambachten bij te wonen.

Zoals altijd is er ook voor kinderen van alles te doen. Ze kunnen geschminkt worden, er zijn poffertjes en er is een grote zandbak. Muziek zorgt de hele dag voor extra sfeer.

Uitgelicht

Digitale krant