Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kermis bij OEV in Millingen

MILLINGEN - In de 'Dreuge tent' feesten we nu op zondag aan één stuk door. Kermis bij OEV in Millingen aan de Rijn staat voor vier dagen feest met een vleug van de daarbij behorende schutterstradities. Naast een groot muzikaal feest wordt er op zondagmiddag om 14.30 uur weer op de vogel geschoten.

Ook benieuwd wie voor de titels gaan, of gewoon zin in een feest iedereen is welkom.

Programma kermisdagen:

Zaterdagavond 21 juli: Bandje Speciaal.

De mannen van Bandje Speciaal laten in een sneltreinvaart alle guilty pleasures voorbij razen. Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Geheel nieuwe medleys met alle hits van vroeger en nu!

Zondag 22 juli: Summerland.

Dit jaar heeft OEV op de zondag haar kermisprogramma veranderd. Aansluitend op het koningsschietenbarst rond 17.30 uur namelijk het feest meteen los met de toppers van Summerland.

Maandag 23 juli: New Leaf.

Dé kermisband bij uitstek die alles speelt. Dance-classics, Nederlandstalige pop, latin, rock, country en actuele hits en zelfs de grote meezingers uit eigen regio. Alles wordt gespeeld zoals het hoort, swingend en smaakvol, nooit te hard, maar altijd hard genoeg.

Dinsdag 24 juli: DJ Mike

DJ Mike is een enthousiaste allround dj/entertainer met een vlotte presentatie. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van de 80’s & 90’s, house, top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B. Alle dagen vrij entree.

Meer berichten