Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tropische temperaturen tijdens clubkampioenschappen jeugdtennis

dubbelspel in groen (foto: Marije Kroonenburg)
dubbelspel in groen (foto: Marije Kroonenburg)

Foto: Marije Kroonenburg

GROESBEEK - Afgelopen week was het tropisch tennissen tijdens de clubkampioenschappen bij Tennisverenging Groesbeek. Het thema was ook 'tropical', maar dat het zó tropisch zou gaan worden, had natuurlijk niemand voorspeld.

Met wat aanpassingen van de regels en een emmer met verkoelend water, gingen de jeugdleden gewoon de baan op. En er zijn superleuke en vooral ook spannende wedstrijden gespeeld. Daar had de temperatuur gelukkig geen invloed op. Op zondag waren er Tropical Games en werd het een natte boel op de baan. Er waren verschillende waterspelletjes en je kon een portje beach ball tennisspelen met af en toe een tropisch buitje. Na de spelletjes werd het tijd voor het serieuze werk: de finales! Totaal deden er 25 kinderen mee en is er gespeeld in verschillende onderdelen.
In het najaar gaan de kinderen weer meespelen met de Tenniskidscompetitie. Lijkt het je ook leuk om een keer te komen tennissen? Neem dan contact op met de trainer Hans Bokern (zie contactgegevens op de website www.tvgroesbeek.nl). Iedereen is welkom.

Meer berichten