Logo gemeentenieuwsonline.nl
Oerrr natuurbelevingstocht (foto: Ariene Knoester)
Oerrr natuurbelevingstocht (foto: Ariene Knoester)

Ooerrr natuurbelevingstocht

Foto: Ariene Knoester

NIJMEGEN - Beleef de natuur samen met de Oerrrr-boswachter van Natuurmonumenten. Op zaterdag 28 juli kun je om 14,00 uur mee op avontuur in Heumensoord.

Ontdek de natuur via het doen van leuke opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en het speuren naar sporen. WE maken van deze natuurbelevingstocht in Heumensoord een bijzonder avontuur. Vraag de boswachter alles wat je altijd al wilde weten. Trek laarzen en kleren aan die vies mogen worden en voel je Oerrrr. Het kan zijn dat we door plassen moeten waden of door zand banjeren. En vooruit…je ouders mogen ook mee.

Tijdens deze tocht op 28 juli word je om 14.00 uur welkom geheten op de parkeerplaats aan de Beukenlaan in Nijmegen. Graag een kwartier van tevoren aanwezig. Daarna ga je op avontuur met de Oerrrr-boswachter. De middag duurt tot 16.00 uur. Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje. Er kunnen maximaal 15 personen mee. Geschikt voor kinderen van 4 - 11 jaar. Wil je ook mee? Meld je dan aan via www.natuurmonumenten.nl/heumensoord.

Meer berichten